Кои сме ние?

От повече от 20 години, Angelcare присъства в мислите на родители, поставяйки стандарта в най-добрите бебешки артикули в света. Ето и поглед към това как започва всичко.

Каква е мисията ни?

Да подсигуряваме спокойствие на родителите, докато помагаме на техните деца да се развиват.

А ето и историята ни…

1997

  • Angelcare се ражда! Много ранна разработка на детектор за дишане попада в ръцете на изобретателят Маурис Пинсонаулт. След раждането на дъщеря му Виктория, у него се ражда желанието да достави спокойствие на загрижени родители. И така се ражда Angelcare.
  • 1998

Вдъхновен от херувимите на Сикстинската Мадона и руският сателит Sputnik, дизайнерът Мишел Далайре създаде първият емблематичен бебешки монитор Angelcare. И така имахме нашия ангел пазител…

Angelcare сключва договор с Playtex в Северна Америка за разработването на Кошче за пелени от Angelcare. Въпросът с капсулирането на тези неприятни миризми не е напускало мислите ни (и носовете ни) от тогава. С помощта на Мишел Моранд, е създаден нов механизъм за запечатване на пелените. Така се ражда Angelcare Кошче за пелени!

Работейки със специализирана компания, Angelcare създава седем-слойна торбичка с бариера от кислород, която перфектно предотвратява тези неприятни миризми да избягат. Този защитен слой се развива непрекъснато и се използва и до днес.

  • 2000

Монитор Angelcare AC101 печели „Най добро изобретение на годината“ от списание TIMES

Едно случайно събуждане в 5:30 сутринта от Бастиан, синът на Винсент Клесънс, вдъхва живот на Kid’s Sleep, първата нощна светлина с дисплей за аларма за деца. След това, родители по цял свят въздъхват с облекчение, тъй като успяват да си осигурят още няколко ценни момента сън, преди бебетата да станат!

  • 2003

Ражда се Pabobo!

  • 2007

На пазара се пуска най-продаваният монитор в света – Angelcare AC401 монитор за движение със звук. Този монитор е още наличен на някой пазари и до днес, а и остава силен фаворит на родителите!

  • 2010

Първият бебешки монитор за движение със Видео е пуснат на пазара. AC1100 беше основополагащият монитор с 2.4GHz цифрово предаване и сензорен екран.

  • 2012

Времето за баня стана доста по лесно, както за родителите, така и за децата, след представянето на Angelcare Подложка за Баня.

  • 2016

За да предложим максимална сигурност на родителите обезпокоени от хвърчащите кабели, създадохме безжичен сензор за подвижност Angelcare. Това дава старт на новата гама за бебешки монитори Angelcare. Също така по-големият брат на Angelcare Подложка за Баня, Angelcare Седло за Баня. Той е перфектен за бебета от 6-10 месеца.

  • 2017

Angelcare навършва 20 години! Екипът ни празнува с международен Skype разговор от многото офиси по цял свят.

Angelcare придобива експертни марки Pabobo + Kid’Sleep, за да засили предлагането на продукти за грижи за бебето с интелигентни решения за нощно време. Те включват помощни средства за сън, залъгалки и нощни лампи.

Нашата Цел

Да окуражим родителите да могат спокойно да си поемат дълбоко дъх и да се насладят на всеки един момент от новият им живот.