Подложката на Angelcare прихваща всяко движение на детето ви

И ви предупреждава ако детето ви спре да се движи за повече от 20 секунди

Патентованата подложка за движение на Angelcare е проектирана да бъде поставена под матрака на бебешкото креватче, където прихваща и най-малките движения, докато бебето спи. Всички наши системи за наблюдение на движението ви предупреждават, ако бебето ви не се движи в продължение на 20 секунди.

Сензорната подложка

  • Безопасна и безконтактна технология

Тъй като подложката се поставя под матрака на кошарата, нито една част от монитора не я докосва. Можете да спите спокойно, като знаете, че подложката не може да бъде поместена или премахната от детето ви.

  • Технология за инсталиране от веднъж

Подложката трябва да бъде поставена под матрака и върху стабилна и плоска повърхност. Когато предавателят се включи, мониторът започва да следи движение и ще ви съобщи ако няма намерено такова в рамките на 20 секунди. Подложката е напълно регулируема, така че да подхожда на вашите нужди и тези на вашето дете.

Предавателят с Камера (Устройството при детето)

Технология за намалени смущения

Сензорната подложка се свързва с предавателят чрез ниско честотни вълни. Това е подобно на връзката между телефона ви и слушалки с Bluetooth. Ако използвате микроволна, рутер за WiFi, мобилен телефон или дигитален будилник, тогава сте наясно с радио вълните, които се излъчват от тези устройства. Мониторите на Angelcare са устройства, които излъчват не йонизирано лъчение. Това означава, че тя се трансформира в минимални количества топлина, когато достигне контакт друго устройство. Не се тревожете, това количество е толкова минимално, че дори не може да се изчисли.

Няма нужда за тревога, бебето ви е наблюдавано напълно безопасно.

Приемникът (Устройството при родителя)

  • Само най-важната информация

Мониторът ще ви уведоми ако няма зачетено движение за 20 секунди. От Angelcare вярваме, че родителите имат правото да се отпуснат, без да бъдат затрупани от много ненужна информация.

Затова ще ви уведомим кога детето ви се нуждае наистина от вас!

  • Безопасно предаване

Притеснявате ли се, че мониторът ви може да бъде хакнат, видеото да бъде компрометирано, и страшни, дълбоки гласове да крещят неща на детето ви в тъмното? 

Нашите предаватели са криптирани и са на специална чистота от 2.4GHz FHSS, което означава, че дори и някой друг да ползва монитори на същата чистота, вашето видео и аудио предаване са напълно обезопасени.

Може да си отдъхнете, знаейки, че само вие можете да видите или чуете вашето дете.

ПЕРФЕКТНАТА КОМБИНАЦИЯ

Системата за наблюдаване на Angelcare е с най-добрите технологии за наблюдаване на движение, както и аудио и видео технологии.

 Вижте всички налични комбинации

Прочетете историята на Крег

„Толкова сме неописуемо благодарни, че продуктът ви работи толкова добре. Буквално спаси живота на детето ни.“

Прочетете цялата история в ревютата.