Project Description

Защо точно този монитор?
Като родител, първо мислите за здравето и безопасността на Вашето бебе. За щастие монитора на Angelcare AC420 ви предлага кристално-чиста картина и звук, за да можете да чувате всеки плач и всеки смях, идващ от Вашето дете. Плюс това, Родителското устройство разполага с най-новите технологии, включващи пълноцветен дигитален дисплей с датчик за температура, за да сте сигурни, че бебето Ви спи удобно.

Характеристики:

 • Пълноцветен Дигитален Дисплей – Вижте всичко, което се случва! Монитора на родителското устройство ясно ви показва температурата в детската стая, светлини и звуци и още много различни настройки. Много удобно!
 • Индикатор за Температура – Най-голямото притеснение на родителите е безопасността на бебето, спящо само в детската стая. Дали му е удобно? Дали му е твърде горещо или твърде студено? Вашият Angelcare AC401 монитор ще ви показва температурата в детската стая и ще ви уведомява дали тя е твърде висока или ниска.
 • Преносимо родителско устройство – Ако сте като повечето майки и бащи, то Вие се възползвата от всеки момент, в който бебето Ви спи, за да пооправите някои неща в къщата. Преносимото родителско устройство ви позволява да наглеждате бебето Ви, без значение в коя стая сте и какво правите.
 • Нощна лампа – Нежна малка светлинка, която да ви напъства, когато влезете в детската стая.
 • Кристално чиста връзка – Системата оперира на честота от 927MHz и 2.4GHz
 • Индикатор за извън обхват – Системата обвхаща до 250 метра (открито) и до 80 метра (закрито)
 • Звук и Картина – за да можете да виждате и чувате какво прави бебето Ви.
 • Батерии или Адаптер – Опцията за батерии е идеална ако искате да ползвате системата, когато пътувате. Когато сте си вкъщи имате опция да свържете системата със AC адаптер, за да пестите батериите, за когато ви потрябват.
 • Индикатор за Изтощена Батерия – Светлинката на родителското устройство ще ви показва, когато е време да смените батериите. Плюс това, системата ще ви уведоми когато родителското устройство е прекалено далеч от устройството в детската стая и не може да предава движенията и звуците на Вашето бебе.

Технически Спецификации:

 1. Честота
  Системата работи на честота от 927MHz
 2. Индикатор за извън обхват
  До 250 метра на открито и до 80 метра на закрито.
 3. Номер на канали
  До 8 потребителя (ръчно избираеми)
 4. Активирано с глас
  Системата може да бъде активирана с глас(**налично само в някои страни**)
 5. Оперира на батерии
  Ако тока прекъсне системата превключва автоматично на батерии
 6. Преносимо родителско устройство: Работи на 4 NIMH батерии или на AC адаптер.
 7. Детското устройство работи на 4 AAA алкални батерии или на AC адаптер.

 

Купи