Project Description

Защо точно този монитор?

Мултифункционален монитор за движение и звук, който ви осигурява възможността да засичате едновременно движение и звук, само движение или само звук. Перфектен както за новородени, така и за по-големите деца, тъй като може да се използва като уоки – токи. Лесно преносим и изключително подходящ при пътуване.

Характеристики

Подматрачна Сензорна Подложка – Усеща всяко едно движение на Вашето бебе и ще ви уведоми с аларма, ако няма засечено движение за повече от 20 секунди. Така Вие и Вашето бебе ще спите спокойно.*

Цветен LCD touchscreen – Мама и Татко могат да променят настройките на монитора чрез touch дисплей и удобният за ползване интерфейс.

Двупосочна комуникация – Използвайте бебешкия монитор като уоки-токи и успокойте бебето с мекотата на Вашия глас.

Индикатор за Температура – Най-голямото притеснение на родителите е безопасността на бебето, спящо само в детската стая. Дали му е удобно? Дали му е твърде горещо или твърде студено? Вашият Angelcare 701 монитор ще ви показва температурата в детската стая и ще ви уведомява дали тя е твърде висока или ниска.

Дигитален Трансмитер – Искате да сте сигурни, че родителското устройство е свързано със детското устройство на Вашето дете, а не с това на съседското? Дигитален трансмитер с автоматичен избор на канал, които ви гарантира перфектно качество на звука и максимална защита на връзката между двете устройства.

Многофункционален: Този монитор има гъвкавостта да отговаря на вашите специфични нужди, следи движенията и звука, само звук или само движение.

Индикатор за извън обхват – Системата обхваща до 250 метра (открито) и до 80 метра (закрито).

Режим „без звук“– Функциите на родителското устройство могат да бъдат временно деактивирани, докато храните или преобличате вашето бебе.

Уведомяване чрез звук и вибрации – Родителсквото устройство може да се настройва за уведомяване чрез звук, вибрация или вибрация и звук.

Батерии или Адаптер – Опцията за батерии е идеална ако искате да ползвате системата, когато пътувате. Когато сте си вкъщи имате опция да свържете системата със AC адаптер, за да пестите батериите, за когато ви потрябват.

Постояннен звук или гласово активиране на монитора – Може да настройте монитора да се включва само от гласа на бебето или да чувате всеки звук от бебешката стая.

Звук “ТИК“ – Опцията за звук “ТИК“ ще Ви уведомява, че монитора работи, дори когато бебето ви спи безшумно.

Преносимо родителско устройство – Ако сте като повечето майки и бащи, то Вие се възползвате от всеки момент, в който бебето Ви спи, за да пооправите някои неща в къщата. Преносимото родителско устройство ви позволява да наглеждате бебето Ви, без значение в коя стая сте и какво правите.

Нощна лампа – Нежна малка светлинка, която да ви напъства, когато влезете в детската стая.

Индикатор за Изтощена Батерия – Светлинката на родителското устройство ще ви показва, когато е време да смените батериите. Плюс това, системата ще ви уведоми когато родителското устройство е прекалено далеч от устройството в детската стая и не може да предава движенията и звуците на Вашето бебе.

Регулируема чувствителност на Сеснзорната подложка – Позволява Ви да регулирате Вашето предпочитаемо ниво на чувствителност.

Еко функция: Функцията Eco mode ви позволява да настроите монитора си в режим на ниска косумация на ток и батерии.

*Сензорната подложка може да бъде използвана с регулируем стандартен бебешки матрак, без значение размера или дебелината. Обаче НЕ МОЖЕ да бъде използван със матраци “мемори пяна“, матраци “Purflo“, двустранни матраци или матрак с куха конструкция.

 

Купи