Разгледайте ревютата на клиените ни по света и у нас. Сами ще се убедите в качеството и преимуществата на нашите продукти.

“WOW – страшно съм доволна от подложката за къпане.”

WOW – Много съм доволна от подложката за къпане на бебе до 6 месеца. Много ми е удобна, просто я слагам във ваната и започваме къпането на бебето. Водата минава през малките дупчици, а бебечо е доволен и го приема като игра. Подръжката е лесна и без проблем. Благодаря за страхотната подложка Angelcare!
– Nikoela L. /Bulgaria/

Купихме този бебефон преди три седмици и е невероятен. Това е нашето първо дете и бяхме сериозно притеснени дали ще се справим, но с този продукт вече сме абсолютно спокойни, че сме близо до нашето бебче по всяко време без да променяме начина си на живот.
Andrew M, USA
След като се появи този видео бебефон сме готови да имаме бебче.
Jack, UK
AC1100 – Обожавам този продукт. Кристална картина – харесва ми да виждам моето бебе по всяко време и дори да му говоря. Горещо го препоръчвам.
Ivone,, Australia
AC401 – Обичам този уред. Тествах сензора за движение, докато бебето беше извън креватчето. След като се разходихме напред-назад и след като трамваят премина по релсите, установихме, че мониторът може да разпознае разликата. Освен това, ако нагласите чувствителноста на максимален режим ще забележите, че звукът, който идва от родителския уред улавя звуци, неуловими за вашето ухо, дори и да сте в стаята на предаващатия апарат. Да си призная, с този уред тревогите ми почти изчезнаха.
Mildreth, Germany
Страшно сме доволни от бебефон 517 AC. Подариха ни го още в началото на раждането на бебето и започнахме да го ползваме веднага. Благодарение на него съм спокойна, когато оставям бебето „само“ в детската стая, докато аз готвя и чистя в останалите. Препоръчвам за всяко семейство, много полезен продукт.
Мария, Bulgaria
Крег сподели следното:
Пиша ви днес да похваля продуктите ви.

Вчера изпитахме най-лошият кошмар на всеки родител. Синът ни, Кайден, който е на 8 месеца, си спеше в кошарата. Аз бях на работа, а пък жена ми, Таня, си беше вкъщи със синът ни. Около 7:30, докато жена ми е била в кухнята приготвяйки вечеря, прозвъня първата аларма за липса на движение от бебефона. Понеже тествахме бебефона няколкократно, тя веднага реагира и се притича да провери синът ни. Видяла е че не диша и веднага е реагирала. Тя е обучена от работата и като стюардеса на полети за регионална Южноафриканска компания, и за щастие, успя да възобнови дишането.
Благодарение на алармата от устройството на Angelcare, тя успя да го засече толкова бързо и да му помогне.
Кайден прекара нощта в болница под наблюдение и днес го освободиха жив и здрав.
Толкова неописуемо благодарни сме, че продуктът ви проработи толкова ефикасно. Заради него успяхме да спасим синът ни.
Никой родител не трябва да преживява загубата на детето си, особено на беззащитно бебе, което се предполага че си спинка спокойно в легълцето.

Още веднъж, сърдечни благодарност за спокойствието, което ни предоставиха вашите продукти.

От семейство Скот-Уинлоу , UK